Η σύγχρονη καθιστική ζωή, το άγχος και οι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν ως αποτέλεσμα να αισθανόμαστε το σώμα μας συνεχώς πιασμένο, τους μυς μας σφιγμένους και την ενέργειά μας μπλοκαρισμένη. Η ισορροπία σώματος και πνεύματος, η αρμονία και η χαλάρωση, η αποφυγή τραυματισμών αλλά και η ανακούφιση από χρόνιους πόνους στην πλάτη και τον αυχένα μπορούν να επιτευχθούν με μασάζ στο σπίτι που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας ζωντάνια. Αν βρίσκεστε κι εσείς σε μια παρόμοια κατάσταση και θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, τότε έχετε πολλούς λόγους να το επιλέξετε. Σας παραθέτουμε μόνο τέσσερις από αυτούς και σίγουρα θα βρείτε πολλούς ακόμα, όταν ζήσετε κι εσείς αυτή την εμπειρία!

Είναι βολικό

Ο μέσος εργαζόμενος έχει ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό του. Οι φρενήρεις ρυθμοί κάθε ημέρας δεν του δίνουν την ευκαιρία να επισκεφθεί κάποιο φυσιοθεραπευτήριο, ώστε να απολαύσει ένα τονωτικό, αθλητικό ή χαλαρωτικό μασάζ. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το μασάζ στο σπίτι, το οποίο δεν υστέρει σε τίποτα, αφού γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, όμως σας γλιτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε μία ώρα στο χώρο σας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνετε κάτι πραγματικά εποικοδομητικό και απολαυστικό για εσάς. Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να το προγραμματίσετε, αφού μπορείτε να το αποφασίσετε και την τελευταία στιγμή, όταν νιώθετε ότι πραγματικά το χρειάζεστε.

Είναι οικονομικό

Ίσως να έχετε την εντύπωση ότι το μασάζ στο σπίτι είναι μια πολυτέλεια, την οποία δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, οπότε συνεχώς το αναβάλετε. Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Η τιμή είναι πολύ οικονομική και αν αναλογιστεί κανείς το χρόνο και την ταλαιπωρία που γλιτώνει, οπωσδήποτε αντιλαμβάνεται ότι το μασάζ στο σπίτι είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή.

Είναι χαλαρωτικό

Το μασάζ είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στην οποία συμμετέχει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Το να νιώσετε άνετα αποτελεί κλειδί, για να απολαύσετε τη διαδικασία αλλά και για να πετύχετε τη μέγιστη θεραπευτική του δύναμη. Και φυσικά, πόσο πιο άνετα μπορεί να νιώσει κανείς από το να αφεθεί στα χέρια έμπειρων θεραπευτών στο δικό του χώρο, όπου η οικειότητα θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο θα συνοδεύεται από θετική αύρα και ευεξία;

Είναι εξειδικευμένο

Η σχέση που θα αναπτύξετε με το θεραπευτή ή τη θεραπεύτρια είναι προσωπική και σας επιτρέπει να συζητήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Υπάρχουν πολλά είδη μασάζ ανάλογα με το είδος του προβλήματος και οι εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές θα σας καταδείξουν το πλέον κατάλληλο για εσάς. Χαλαρωτικό ή αθλητικό μασάζ, ρεφλεξολογία ή θεραπευτική μάλαξη είναι μερικές μόνο από τις μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους, να ξεμπλοκάρετε το σώμα σας, να αποβάλετε το συσσωρευμένο στρες, να αυξήσετε την αντοχή σας και τελικά να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε κάθε μέρα.

Δείτε εδώ τους έμπειρους θεραπευτές μας.