Χαλαρωτικό Μασάζ

Το χαλαρωτικό μασάζ είναι η πιο ήπια και ευχάριστη μορφή μασάζ σώματος, ιδανική για χαλάρωση, αναζωογόνηση και αποβολή του άγχους. Οι ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, την αποβολή των τοξινών, την ανάπλαση του δέρματος και την απελευθέρωση σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας, το καθιστούν ένα πραγματικό δώρο τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα σας.

Απολαύστε χαλαρωτικό μασάζ με αμυγδαλέλαιο που συνδυάζει τεχνικές πίεσης και μάλαξης σε ολόκληρο το σώμα για ξεμπλοκάρισμα των μυών και αποβολή του άγχους. Η τεχνική της ελαφριάς μάλαξης βοηθάει την πλάτη και του ώμους να πάψουν να είναι σφιγμένοι, να οξυγονωθούν καλύτερα και να αποκτήσουν ζωντάνια και ευλυγισία. Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα πολύτιμο φυσικό προϊόν, ιδιαίτερα δημοφιλές για τη φροντίδα του δέρματος χάρη στις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες που κάνουν το δέρμα να είναι πιο λαμπερό, υγιές, ήρεμο και λείο.

Η θεραπευτική αξία του μασάζ γίνεται αμέσως φανερή όταν αυτό πραγματοποιείται από έμπειρους θεραπευτές που γνωρίζουν πού ακριβώς πρέπει να επιμείνουν και πώς να αντιμετωπίσουν το σώμα ως μια ολότητα που πάνω από όλα είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Με φροντίδα, γνώση και προσεκτικές κινήσεις δίνουν στο σώμα σας νένα πνοή και σας χαρίζουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Στο μασάζ κατ’ οίκον, δημιουργείται από τους πρόθυμους και φιλικούς συνεργάτες της Osmose Massage μια χαλαρωτική και ζεστή ατμόσφαιρα, στην οποία μπορείτε να νιώσετε άνετα στο χώρο σας και να αφεθείτε σε αυτή την υπέροχη διαδικασία, που θα εναρμονίσει τις αισθήσεις σας, θα σας κάνει να ξεχάσετε το στρες της καθημερινότητας, θα χαλαρώσει το μυϊκό σας σύστημα και θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χαμένη σας ευεξία και καλή διάθεση.